Hond doos

Amazone klant-REVIEWS taks verVoerder taks zakje zoals rugzak voor Dogs of taks rugzak

Posted on:

Hier u reviews van klanten voor de hond verVoerder hond tas als een rugzak voor honden of hond rugzak

We hadden een verkopersaccount bij Amazon. Naam van de verkoper was “DogCarrier,” en we verkochten onze hond socket tassen er om honden te dragen tot 30kg in gewicht.

Op 18.01.2019, deze site is gehackt in Amazon!

Er waren 35000 (!) Aanbiedingen opgenomen in onze inventaris en te koop aangeboden. De aanbiedingen waren van nature verleidelijk, omdat ongelooflijk goedkoop.

We hadden-waarschijnlijk gemeld dit op tijd voor een hele tijd na deze hacking aanval-op Amazon, en Amazon was toen actief met onverklaarbare tijd lag en verwijderde het feit biedt.

Evenzo, onze aanbiedingen, in nummer 16, en dit elk op 5 Europese markten. iedereen die verkoopt op Amazon weet hoe (tijd) het creëren van slechts een aanbod is er

Ik had dan afgerond en opgeruimd mijn koper account informatie weer na Amazon geschrapt niet alleen alle aanbiedingen, maar ook persoonlijke informatie van ons bedrijf.

We bleven niet ondersteund door Amazon. Er waren meer dan 550 orders, waarvan ongeveer 490 waren orders, getimed na (!) Ik had gemeld de hacker aanval. Via de telefoon, niets kan worden opgelost bij Amazon;

Naar mijn mening, de klantenservice is absoluut onbekwaam. Aan de ene kant, het vinden van een hotline nummer, aan de andere kant het vinden van een overeenkomstige contact informatie via e-mail is een uitdaging op zich… Maar dat telefonische klantenservice niet kon bieden dergelijke informatie is heel verrassend, nog meer nalatigheid van Amazon.

Een negatief overzicht van een klant dat Amazon zelf (!), evenals Daarnaast hebben we geïnformeerd over de zwendel, was de doorslaggevende factor voor ons om niet langer samen te werken met Amazon. In feite, heeft Amazon niet verwijderen van deze recensie op grond dat de klant niet ontvangen zijn goederen…

Ik moet beloven dat ik er absoluut zeker van ben dat onze toegang tot de Amazon-account door geen enkele visserij kan worden gedaan!

We over het algemeen niet open e-mails, zelfs als ze duidelijk zijn van Amazon, buiten de Amazone-account.

Principieel lezen we geen berichten van Amazon totdat we ingelogd zijn op de account. Bovendien, de authenticatie in twee stappen was opgezet als toegang, wat betekent dat, in aanvulling op ons wachtwoord, we nog steeds een SMS-bericht ontvangen van Amazon met een toegangscode.

Pas na het invoeren van deze extra toegangscode, vergelijkbaar met een TAN-nummer, krijg je in de Amazone-account.

Om geschiedenis aan de essentie te verkorten;

Terwijl Amazon had geïnformeerd alle betrokkenen dat hun bestelling was geannuleerd. MAAR, Amazon gaf geen echte reden voor.

De klant werd slechts lapidly geïnformeerd dat de orde was geannuleerd.

Nu was het dat heel wat van deze “klanten” schreef of riep ons wat de reden voor de annulering was. Voor een deel, die scammed ons als oplichters, zelfs op de levering van de goederen in eerste instantie wilde aandringen.

Tuurlijk, de laatste niet hoeft te gebeuren), maar we hadden veel moeite.

Andere klanten weer contact met ons op alle, en laat hun woede lucht met het door het schrijven van ons een negatieve Review.

We waren in staat om alle negatieve evaluaties hebben (met uitzondering van een, vo-genoemd) afgestoten of geannuleerd. Maar dit alleen onder massale druk op de evaluatoren en op Amazon zelf; Dus ofwel de evaluatoren, of Amazon geschrapt hun negatieve beoordelingen.

En mijn verzoek aan Amazon over de vraag of ze kunnen herstellen mijn oude inventaris was negatief. Het antwoord was dat je niet zou iets dergelijks te redden… De arrogantie en onwetendheid van de machtige.

Als verkoper, naar mijn mening, bent u geen klant hier, maar slechts een supplicant en een noodzakelijk kwaad. Het is alleen commissies te verdienen, maar anders minimalistische en misleidende dienst.

Dit mag niet gericht zijn tegen klanten; Maar het is het geval dat Amazon duidelijk verwaarloost de verkopers in hun voorwaarden en hun juridische status.

Als gevolg daarvan hebben we besloten, als gevolg van deze algemene ervaring, niet langer bieden geen producten op Amazon als van 01.03.2019.

Voor Hundercksack-AMAZON-klanten:

U logt in Amazon betalen met uw Amazon-account en bestellen met slechts een paar klikken!

U nog steeds zien de (onversierde) Reviews voor onze hond tassen als een rugzak voor honden of hond slaapzakken!

 

1-8 van 14 beoordelingen worden getoond

Snelle

5 juli, 2018

Geverifieerde aankoop
7 mensen vonden deze informatie nuttig
Pancuts

1 oktober, 2018

Geverifieerde aankoop
Een persoon vond deze informatie nuttig
Nora

19 november, 2018

Geverifieerde aankoop
Een persoon vond deze informatie nuttig
Daniel Schöneberg

15 januari, 2019

Geverifieerde aankoop
Een persoon vond deze informatie nuttig
Amazon klant

30 september, 2016

Geverifieerde aankoop
7 mensen vonden deze informatie nuttig
Filip Nunes

13 augustus, 2018

Geverifieerde aankoop
Een persoon vond deze informatie nuttig
Nuttig

 

Tanja beiden

29 juni, 2018

Geverifieerde aankoop
Een persoon vond deze informatie nuttig
Nuttig

Commentaar Misbruik melden

Gesa Bakker

6 januari 2019

Geverifieerde aankoop

Zijn vermaak en mooi spullen voor verrichten van uw taks en naar de taks verVoerder rugzak voor Dogs wenst zij

De Dogcarrier team met oprichter roman Maier

[/expand]

Reviews van onze rugzak voor honden van Amazon klanten

[expand title=”Meer informatie”

Beoordelingen hond Weas hond Carrier stand 25.01.2019

 

1-8 van 14 beoordelingen hond tas worden weergegeven

Snelle

5 juli, 2018

Geverifieerde aankoop
7 mensen vonden deze informatie nuttig
Nuttig

Commentaar Misbruik melden

Pancuts

1 oktober, 2018

Geverifieerde aankoop
Een persoon vond deze informatie nuttig
Nuttig

Commentaar Misbruik melden

Nora

19 november, 2018

Geverifieerde aankoop
Een persoon vond deze informatie nuttig
Nuttig

Commentaar Misbruik melden

Daniel Schöneberg

15 januari, 2019

Geverifieerde aankoop
Een persoon vond deze informatie nuttig
Nuttig

Commentaar Misbruik melden

Amazon klant

30 september, 2016

Geverifieerde aankoop
7 mensen vonden deze informatie nuttig
Nuttig

Commentaar Misbruik melden

Filip Nunes

13 augustus, 2018

Geverifieerde aankoop
Een persoon vond deze informatie nuttig
Nuttig

Commentaar Misbruik melden

Tanja beiden

29 juni, 2018

Geverifieerde aankoop
Een persoon vond deze informatie nuttig
Nuttig

Commentaar Misbruik melden

Gesa Bakker

6 januari 2019

Geverifieerde aankoop
Nuttig

Commentaar Misbruik melden

 

Ronaldo

23 augustus, 2018

We kochten de hond rugzak rechtstreeks van de fabrikant, maar zou graag een recensie hier te geven.


We hebben een Franse Bulldog. Sinds onze Bulli helaas verzwakt voortijdig, waren we op zoek naar een hond rugzak. Het was leuk dat we deze rugzak gevonden bijvoorbeeld met YouTube-Video’s, dus we waren in staat om het product in gebruik te ervaren.
De rugzak maakt een zeer waardevolle en goed gemaakte indruk. In eerste instantie hadden we te maken met het krijgen van onze Bulli in de rugzak. Maar dit is meer te wijten aan onze heldere hond. Zodra de hond in de rugzak is, is het geen probleem om het op zijn rug te krijgen. Het comfort is erg goed voor mij! Er zijn genoeg vestingwerken voor het menselijk lichaam, dus zelfs een langer dragen veroorzaakt geen problemen, allemaal zeer comfortabel!
Onze Bulli was of is ook voldoende “vast”, zodat we niet hoeven te vrezen geen problemen met hem.
Al met al kunnen we deze rugzak alleen maar aanbevelen!
Betaling en levering ging ook soepel.
VerDict: 5 sterren van ons. 🙂
2 mensen vonden deze informatie nuttig
Remstedt, Christine

10 november, 2018

Ik ben enthousiast over de hond vervoerder, want ik heb drie grote honden en een pup en dus kan ik mijn grote ronden lopen.

En de kleine is niet alleen thuis. Dank u.
Plus, ik verloor de borst Scherf en kreeg een nieuwe meteen. wat een geweldig gedrag
Een persoon vond deze informatie nuttig
Heike

04 februari, 2017

Ik kocht de rugzak expliciet voor honden rond 20kg. Ik vermoed dat als een vrouw van zichzelf 54 kg ik nooit in staat zal zijn om een hond te vervoeren met 20 kg in. Ik heb het nog niet gebruikt, dus ik gebruik het niet voor het testen, omdat de bandjes niet vasthouden aan het dier vast te stellen! Dus het is de bandjes als je ze op elke rugzak, met de zwarte plastic Klik waar de band is schroefdraad op en neer. Weet je wat ik bedoel? En dat houdt niet op. Met een zeer lichte trekkracht op de riemen, de gesp altijd glijdt helemaal naar de voorkant naar de naad rand van de gordel. Dus als ik had tijd gehad, zou ik stuurde hem terug. Nu zal ik zien wat ik met het deel. Waarschijnlijk een dure miskoop die nooit wordt gebruikt:-(.
10 mensen vonden deze informatie nuttig
Manuela Scholz

29 oktober, 2017

Geweldig product mijn kleine Tibet Terriër 11 kilo houdt het erg duur, maar is het de moeite waard Super op zoek naar jaren

De originele fragmenten zijn gehecht aan het PDF-bestand dat hier is misdrukt!

Beoordelingen Amazon klanten voor hond vervoerder hond Reckbag rugzak voor honden hond tas hond zwakkere huisdier vervoerder hond drager

[/expand]

Vragen en antwoorden van Amazon-klanten over Hunderucksack hond Carrier

[expand title=”Meer informatie” swaptitle=”weniger”]

Antwoord:

Ja, hij mag dat doen! Volgens de StVO, de hond wordt beschouwd als een lading. Dit moet worden beveiligd. In de DogCarrier zit je hond beveiligd!
Door dogcarrier verkoper op 7 september 2017

Of de rugzak op de scooter zal worden gebruikt DARF is niet duidelijk uit de beschrijving. De hond is al mooi vastgebonden in de rugzak met de hulp van de gerechten, maar of hij zich comfortabel voelt met het op een scooter rit die u kan hebben om het uit te proberen. In ieder geval zou ik niet hebben hogere snelheden… Meer informatie
Door ML op 8 september 2017
Antwoord:

We vervoerden onze 1-jarige cockapoo Downhill in de hond vervoerder kleine terwijl toeren skiën. Het werkte heel goed. Nochtans, nam het ons slechts ongeveer een half uur aan de bodem. Ze zat nog steeds en ik heb ook duidelijk. Koop aanbeveling!
Door Annelie op 15 maart 2018

Dus mijn hond duurde niet lang. Hij was echter een terriër en voortdurend vol energie. Toen hij oud en ziek was, werden de dingen beter, toen hij zich enkele uren liet gedragen. Mij vinden zulks zit verschillend vanuit taks voor taks. Misschien wennen aan het vanaf een jonge leeftijd.
Door Waldwebel op 16 maart 2018
Dus, sommige uren zou ik niet dragen mijn hond in. Tot dusver heb ik hem voor max. Gedragen in het voor 30 min! Na verloop van tijd, het is vermoeiend voor je. Onze taks welk waag 9kg zeker doesn’t zin voor verduren enkel uren ter naar de toestand! Hij hangt gewoon in de rugzak!
Door Blue _ MiniMax op 15 maart 2018
Antwoord:

Een beetje meer veelzijdig, maar al met al OK. Voor de skipistes, was het heel praktisch.
Van Boris chnaider Bettina kassank… Maart 18, 2018

Mijn Parson Jack Russell nam de tijd om naar te kijken en ik gebruikte ook zijn 9kg om tragédie. Anders, de beste oplossing die ik tot nu toe heb gevonden.
Door Dressler Georges op 18 maart 2018
Antwoord:

Ja
Van Boris chnaider Bettina kassank… Maart 10, 2017

Hallo ook! Ja, de kleine dogCarrier kan ook gedragen worden op de buik, hoewel het niet is ontworpen om dit te doen… Dit is echter niet mogelijk met de grote DogCarrier (voor honden van 10-16kg lichaamsgewicht)! VG roman Maier 01638320222
Door dogcarrier verkoper op 10 maart 2017
Antwoord:

We hebben een Terrier mixer, 9 kg, 4 jaar. Hij had een kruis ligament scheur en onderging een operatie 8 weken geleden. Nu zijn we in Sardinië en we voeren het ook opnieuw en opnieuw voor een beperkte afstand (ongeveer 1/2 2 uur) net wanneer het is erg rotsachtig en steil. Hij lijkt te genieten. Aanvankelijk was hij geen praktijk… Meer informatie
Door Sunshine op 27 mei 2017

Antwoord:

Zo, had ik de rugzak voor het wandelen gekocht en mijn hond voelt goed over het. Natuurlijk, moest wennen, probeerde het toen hij was echt plat en vanaf dat moment ging het. De rugzak is zeer stevig. Of de rugzak is geschikt voor een motorfiets rijden, kan ik niet zeggen. Doet naar de taks zoals voor toer???
Door Tanja zowel op 7 december 2018

 

Antwoord:

Satish, kan ik niet zeggen dat precies. Mijn hond is 11 jaar en heeft ook met de gewrichten, maar hij zit heel comfortabel. De vloer heeft ook een dikke kussen, die u ook nemen. Bovendien is de hond meer kans om naar voren te hangen en worden gehouden door de band.
Door Tanja zowel op 18 januari 2019

Antwoord:

Het hangt meer af van de grootte van de hond, en hoe atletisch je bent.
Ik gebruik voor een korte rit met bromfiets.
Het is al anders te rijden. Ik ben gelukkig mijn hond stil zit, maar u elke beweging van de passagier voelen. … Meer informatie

Door Speedy op 24 juni 2018

 

Hond rugzak/rugzak voor honden/hond draagtas/hond vervoerder/hond vervoerder/huisdier vervoerder voor honden van 3-30kg

Beoordelingen Amazon klanten voor hond verVoerder hond Reckbag rugzak voor honden hond tas hond zwakkere huisdier vervoerder hond drager

[/expand]

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *