OND box

Amazonka zákazník- RECENZE být v patách doPravovat být v patách taška ačkoliv psi taska do dogs či být v patách BACKPACK

Posted on:

Zde si můžete prohlédnout recenze zákazníků pro psa dopravce psí taška jako batoh pro psy nebo psa batoh

Měli jsme prodejce účet u Amazonu. Prodávající jméno bylo „DogCarrier,“ a my jsme prodali naše psí zásuvka tašky tam nosit psy až 30 kg hmotnosti.

Na 18.01.2019, Tato stránka byla hacknutý v Amazon!

Bylo 35000 (!) Nabídky vložené do našeho inventáře a nabízeny k prodeji. Nabídky byly přirozeně lákavé, protože neuvěřitelně levné.

Měli jsme-pravděpodobně hlášeny v čase na docela čas po tomto útoku hackerů-na Amazon, a Amazon byl pak aktivní s nevysvětlitelný čas zpoždění a vypouští skutečnost nabízí.

Stejně tak naše nabídky, v čísle 16, a to každý na 5 evropských tržištích. Každý, kdo prodává na Amazon ví, jak (čas) vytvoření pouze jednu nabídku je

Já mněl jsem někdy celý a čistit autobus má kupec účet hlášení zas další Amazonka odstranit nejen celek nabídka aby ne rovněž osobní hlášení dle náš hosté.

I nadále nepodporovaný Amazon. Tam bylo více než 550 objednávek, z nichž asi 490 byly objednávky, načasované po (!) jsem ohlásil útok hackerů. Po telefonu, nic nemůže být řešena na Amazon;

Podle mého názoru, zákaznický servis je absolutně nekompetentní. Na jedné straně, najít číslo Hotline, na druhé straně nalezení odpovídající kontaktní informace prostřednictvím e-mailu je výzvou samo o sobě… Ale že telefonní zákaznický servis nemohl poskytnout takové informace, je docela překvapivé, ještě více nedbalosti Amazon.

Negativní přezkum zákazníka, který Amazon sám (!), stejně jako kromě toho jsme informovali o podvod, byl rozhodujícím faktorem pro nás už spolupracovat s Amazon. Ve skutečnosti, Amazon neodstranila tuto recenzi na základě toho, že zákazník neobdržel své zboží…

Musím slíbit, že jsem si absolutně jistá, že náš přístup k účtu Amazon nemůže být proveden žádným rybařením!

My obecně Neotevírejte e-maily, i když jsou samozřejmě z Amazon, mimo účet Amazon.

V zásadě nebudeme číst zprávy od Amazonu, dokud jsme se přihlásili na účet. Kromě toho, dvoustupňové ověření bylo nastaveno jako přístup, což znamená, že kromě našeho hesla, stále dostáváme textové zprávy z Amazonu s přístupový kód.

Až po zadání tohoto dalšího přístupového kódu, podobně jako TAN číslo, se dostanete na účet Amazon.

Chcete-li zkrátit historii na základy;

Zatímco Amazon informoval všechny postižené, že jejich pořadí bylo zrušeno. ALE, Amazon nedával žádný skutečný důvod pro to.

Zákazník byl pouze lapidly informován, že objednávka byla zrušena.

Teď to bylo, že poměrně málo z těchto „zákazníků“ napsal, nebo nám volal, co důvod pro zrušení bylo. V části, ty scammed nás jako podvodníky, a to i na dodávku zboží zpočátku někteří chtěli trvat.

Jistě, ta druhá nemusela stát), ale měli jsme spoustu problémů.

Ostatní zákazníci opět kontaktoval nás vůbec, a nechat jejich hněv vzduch s tím, že nám napsat negativní recenzi.

Byli jsme schopni mít všechna negativní hodnocení (s výjimkou jednoho, vo-zmínil) odpuzoval nebo zrušil. Ale to jen pod masivní tlak na hodnotitele a na Amazon sám; Takže buď hodnotitelé, nebo Amazon smazal jejich negativní recenze.

A můj požadavek na Amazon o tom, zda mohou obnovit můj starý inventář byl negativní. Odpověď byla, že byste nezachránili něco takového… Arogance a neznalost mocných.

Jako prodejce, podle mého názoru, nejste zákazníkem zde, ale pouze žadatele a nezbytné zlo. To je jen provize, které mají být získány, ale jinak minimalistické a zavádějící služby.

To by nemělo být namířeno proti zákazníkům; Ale to je případ, že Amazon jasně zanedbává prodejci v jejich podmínkách a jejich právní postavení.

V důsledku toho jsme se rozhodli, v důsledku této celkové zkušenosti, aby již nenabízejí žádné produkty na Amazon od 01.03.2019.

Pro Hundercksack-AMAZON-zákazníci:

Přihlásíte se do Amazon Pay se svým účtem Amazon a objednat s pouhými několika kliknutími!

Stále můžete vidět (nezdobené) Recenze pro naše psí tašky jako batoh pro psy nebo psí spací pytle!

 

1-8 z 27 hodnocení jsou uvedeny

Rychlé

5. července 2018

Ověřený nákup
7 lidí našel tyto informace užitečné
Pancuts

1. října 2018

Ověřený nákup
Jedna osoba našla tyto informace užitečné
Nora

Listopad 19th, 2018

Ověřený nákup
Jedna osoba našla tyto informace užitečné
Daniel Schöneberg

Leden 15th, 2019

Ověřený nákup
Jedna osoba našla tyto informace užitečné
Amazon zákazník

30. září 2016

Ověřený nákup
7 lidí našel tyto informace užitečné
Filip Nunes

13. srpna 2018

Ověřený nákup
Jedna osoba našla tyto informace užitečné
Užitečné

 

Tanja oba

29. června, 2018

Ověřený nákup
Jedna osoba našla tyto informace užitečné
Užitečné

Komentář Ohlásit zneužití

Gesa B.

6. ledna 2019

Ověřený nákup

Bavte se a hezké věci dělat se svým psem a psa dopravce batoh pro psy přeje jim

Dogcarrier tým se zakladatelem Romanem Maier

[/expand]

Recenze našeho batohu pro psy od Amazon zákazníků

[expand title=“Víc se uč“

Recenze pes WEAS pes nosič Stand 25.01.2019

 

1-8 z 15 hodnocení psí taška se zobrazí

Rychlé

5. července 2018

Ověřený nákup
7 lidí našel tyto informace užitečné
Užitečné

Komentář Ohlásit zneužití

Pancuts

1. října 2018

Ověřený nákup
Jedna osoba našla tyto informace užitečné
Užitečné

Komentář Ohlásit zneužití

Nora

Listopad 19th, 2018

Ověřený nákup
Jedna osoba našla tyto informace užitečné
Užitečné

Komentář Ohlásit zneužití

Daniel Schöneberg

Leden 15th, 2019

Ověřený nákup
Jedna osoba našla tyto informace užitečné
Užitečné

Komentář Ohlásit zneužití

Amazon zákazník

30. září 2016

Ověřený nákup
7 lidí našel tyto informace užitečné
Užitečné

Komentář Ohlásit zneužití

Filip Nunes

13. srpna 2018

Ověřený nákup
Jedna osoba našla tyto informace užitečné
Užitečné

Komentář Ohlásit zneužití

Tanja oba

29. června, 2018

Ověřený nákup
Jedna osoba našla tyto informace užitečné
Užitečné

Komentář Ohlásit zneužití

Gesa B.

6. ledna 2019

Ověřený nákup
Užitečné

Komentář Ohlásit zneužití

 

Ronaldo

23. srpna, 2018

Koupili jsme psa batoh přímo od výrobce, ale chtěl bych dát recenzi zde.


Máme francouzského buldoka. Vzhledem k tomu, naše šikana bohužel oslabuje předčasně, jsme hledali psa batoh. Bylo hezké, že jsme našli tento batoh například s YouTube videa, takže jsme byli schopni zažít výrobek v provozu.
Batoh je velmi cenný a dobře řemeslný dojem. Nejdřív jsme se museli vypořádat s tím, jak se naše Šikana v batohu. Ale to je více díky našemu světlý pes. Druhdy člen určitý být v patách is do člen určitý BACKPACK, ono is ne otázka až k brát ono dále its bek. Pohodlí je pro mě velmi dobré! Existuje dostatek opevnění pro lidské tělo, takže i delší nošení nezpůsobuje žádné problémy, vše velmi pohodlné!
Naše šikana byla nebo je také dostatečně „pevná“, takže jsme se nemuseli bát žádné problémy s ním.
Všichni ve všech, můžeme jen doporučit tento batoh!
Platba a doručení proběhlo také hladce.
Verdikt: 5 hvězd z nás. 🙂
2 lidé našli tyto informace užitečné
Remstedt, Kristýna

10. listopadu 2018

Jsem nadšený nosiče psů, protože mám tři velké psy a štěně, a tak můžu běžet můj velký kol.

A ten malý není doma sám. Děkuju.
Plus, jsem ztratil hrudníku střep a dostal nový jeden hned. co je to skvělé chování
Jedna osoba našla tyto informace užitečné
Heike

4. února 2017

Koupil jsem batoh výslovně pro psy kolem 20 kg. Mám podezření, že jako žena sama 54 kg nikdy nebudu moci přepravovat psa s 20 kg v něm. Já přístav ‚ opotřebovaný ono dále, asi tolik já dont ‚ cvičení ono do genitálie, poněvadž člen určitý popruhy dont ‚ držet až k brynda člen určitý živočich!! Takže je to popruhy, jak jste je na každém batohu, s černým plastovým klepněte na tlačítko, kde je popruh se závitem nahoru a dolů. Víš, co tím myslím? A to nedrží. S velmi lehkým tahem na pásky, spony vždy klouže celou cestu až do čela na šev okraje pásu. Takže kdybych měl čas, poslal bych ho zpátky. Teď uvidím, co jsem dal s částí. Pravděpodobně nákladný nepřesný nákup, který se nikdy nepoužívá:-(.
10 lidí našel tyto informace užitečné
Manuela Scholz

29. října 2017

Skvělý produkt můj malý Tibet teriér 11 kilo miluje to velmi drahé, ale je to stojí za to super hledá roky

Původní výňatky jsou připojeny k souboru PDF, který je zde přetištěný!

Recenze Amazon zákazníci pro psa dopravce Dog Reckbag batoh pro psy pes Bag pes slabší pet dopravce nosiče psa

[/expand]

Otázky a odpovědi od Amazon-zákazníci týkající se Hunderucksack pes dopravce

[expand title=“Víc se uč“ swaptitle=“weniger“]

Odpověď:

Ano, je to dovoleno! Podle StVO, pes je považován za náklad. To musí být zajištěno. Do člen určitý DogCarrier, tvůj být v patách sedět bezpěčný!
Od dogcarrier prodávajícího dne 7. září 2017

Zda batoh na skútru bude použit DARF není jasné z popisu. Pes je již pěkně připoután v batohu s pomocí nádobí, ale zda se cítí pohodlně s ním na skútru jezdit budete muset vyzkoušet. V každém případě bych neměl vyšší rychlosti… Další informace
O ML na září 8, 2017
Odpověď:

Jsme přepravili naše 1-rok-starý Cockapoo sjezdu v psa dopravce malé, zatímco turné lyžování. Fungovalo to velmi dobře. Ale trvalo nám to jen půl hodiny na dno. Seděla pořád a já jsem také dobře jasné. Koupit doporučení!
Od Annelie v březnu 15, 2018

Takže můj pes nevydržel dlouho. Byl však teriérem a neustále plný energie. Když byl starý a nemocný, věci se zlepšily, když se nechal unést několik hodin. Já cenit tato is neobvyklý dle být v patách až k být v patách. Možná si na to zvykla z mladého věku.
Od Waldwebel v březnu 16, 2018
Asi tolik, nějaký hodina já chtěl bych nést má být v patách do ono. Zatím ho mám pro Maxe. Nosí v něm po dobu 30 min! V průběhu času, je to vyčerpávající pro vás. Náš pes, který váží 9 kg určitě nechce snášet několik hodin v pozici! On jen visí v batohu!
Od Blue _ Minimax v březnu 15, 2018
Odpověď:

Trochu všestrannější, ale všichni ve všech OK. Pro sjezdovky to bylo docela praktické.
Od Borise chnaider, kassank… 18. března 2018

Můj farář Jack Russell si na to vzal čas a já také využil jeho 9 kg k tragédie. Jinak, nejlepší řešení jsem našel tak daleko.
Od Dressler Georges v březnu 18, 2018
Odpověď:

Ano
Od Borise chnaider, kassank… Březen 10, 2017

Dobrý den! Ano, malý dogCarrier může být také nosí na břiše, i když to nebylo navrženo tak, aby tak učinily… Jakkoli, tato is ne možný s člen určitý hojný DogCarrier (do Dogs of 10-16kg body společenstvo váha)! VG Roman Maier 01638320222
Podle dogcarrier prodejce na březen 10, 2017
Odpověď:

Máme mixer teriér, 9 kg, 4 roky. Měl zkříženého vaz slzu a podstoupil operaci před 8 týdny. Nyní jsme na Sardinii a také nést ji znovu a znovu na omezenou vzdálenost (asi 1/2 2 hodin), jen když je velmi skalnaté a strmé. Zdá se, že si to užije. Zpočátku nebyl praxí… Další informace
Slunečním svitem na květen 27, 2017

Odpověď:

Tak jsem si koupil batoh pro pěší turistiku a můj pes cítí dobře o tom. Samozřejmě, musel si zvykli na to, zkoušel to, když byl opravdu plochý a od té době šel. Batoh je velmi robustní. Ať už je batoh vhodný pro jízdu na motocyklu, nemůžu říct. Má pes chtěl řídit???
Od Tanja jak v prosinci 7, 2018

 

Odpověď:

Oje, to nemůžu říct přesně. Má být v patách is 11 dlouhá doba a rovněž 3sg. préz. od have ono s člen určitý kloub, aby ne on sedět docela pohodlně. Podlaha má také tlustý polštářek, který si můžete také vzít ven. Do dodatek, člen určitý být v patách is více pravděpodobně až k viset kupředu a být v držení člen určitý popruh.
Od Tanja oba v lednu 18, 2019

Odpověď:

To záleží více na velikosti psa, a jak atletický jste.
Používám pro krátkou jízdu s mopedem.
Je to už jiná cesta. Mám štěstí, můj pes sedí tiše, ale můžete cítit každý pohyb cestujícího. … Další informace

Od Speedy dne 24. června 2018

 

Pes batoh/batoh pro psy/Dog přepravní taška/nosič psa/nosič psa/Pet nosič pro psy od 3-30 kg

Recenze Amazon zákazníci pro psa dopravce Dog Reckbag batoh pro psy pes Bag pes slabší pet dopravce nosiče psa

[/expand]

Leave a comment

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *